Drukpunt armbandjes tegen wagenziekte

Drukpunt armbandjes tegen wagenziekte
 
Heeft uw kind ook zo’n last van wagenziekte? Via vrienden kreeg ik de tip om armbandjes met drukpunt te gebruiken. Je kan ze halen bij de apotheker. Ik dacht “baat het niet dan schaadt het niet!” en ging op zoek naar de armband. De vriendelijke apotheker wist meteen waarover ik het had. Hij haalde een aantal doosjes tevoorschijn. De armbandjes bestaan in verschillende kleuren en voor kinderen en volwassenen. De prijzen schommelen tussen de 10 en 15 euro voor de bandjes van het merk Sea Band. 
“De Sea Band bleek een elastisch polsbandje te zijn dat een licht constante druk geeft op een drukpunt. Dit drukpunt ligt aan de binnenkant van de pols.”, las ik in de info. 
Ik kocht er twee paar, want elk kind heeft een paar nodig en al snel merkte ik een groot verschil op tijdens de ritten. De kids worden minder snel misselijk en zijn zelf heel overtuigd van het hele verhaal.
Getest en goedgekeurd

Score : 
Pluspunten :
+ Het werkt
+ Bestaat in leuke kleurtjes
+ Is snel te verkrijgen

Het enige minpunt dat ik kunnen ontdekken heb is dat een van de polsbandjes al na enkele maanden versleten was, het harde bolletje dat op het drukpunt terecht moest komen viel er zomaar uit. Maar wij zijn toen snel een nieuw paar gaan halen. 

An
Geschreven door / An

Geef je commentaar

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>