,

Koekjes bakken met Dapeppa’s koekjesmix?

Koekjes bakken met Dapeppa’s koekjesmix?

De koekjesdeegmix van Dapeppa, meer was er niet nodig om vier tienermeisjes enkele uurtjes zoet te houden.  Het gevolg was een huis dat geurt naar versgebakken koekjes, vrolijke tieners en een lekker eetbaar resultaat.

 IMG_5984       IMG_5996

De koekjesdeegmix van Dapeppa, zorgt ervoor dat je op een heel eenvoudige manier, snel lekkere koekjes kan bakken.  De ingrediënten voor de koekjes liggen mooi gepresenteerd klaar in de bokaal, enkel boter en eieren moeten nog toegevoegd worden.  De koekjesmix bestaat in verschillende smaken. 

Wij hadden koekjesmix met chocola en met marshmallows.  Ik kan je verzekeren dat de koekjes lekker waren, want ik heb de kans niet gehad om ze te proeven.  Ze waren veel te snel opgegeten.

Wat heb je nodig ?

De koekjesmix, eieren, boter en natuurlijk ook een voorverwarmde oven met bakplaat.

Hoe maak je het ?

Meng de koekjesmix met de eieren en de boter in een grote schaal, maak koekjes,en leg ze op de bakplaat.  Enkele minuten in de oven en je hebt koekjes van eigen deeg.

Score :

Pluspunten :
+ eenvoudig recept
+ snel klaar
+ Lekkere geur in huis
+ Heerlijke koekjes, de lekkerste koekjes bak je natuurlijk zelf.
+ De koekjesdeegmix oogt zo mooi dat je hem zeker ook als cadeautje kan geven, of zoals ze zelf zeggen, leuk om te geven en om te krijgen.
+ De weckpot waarin de koekjesmix zit, is te hergebruiken.
+ Dapeppa wordt in Nederland bereid en geeft mensen uit de sociale economie een kans : (h)eerlijke koekjes dus!

Minpunten :
– Jammer dat Dapeppo niet heel zichtbaar vermeld dat er ook boter en eieren bij de deeg moeten worden verwerkt, want pas als je echt begint te bakken merk je dat je ingridiënten tekort komt.  Gelukkig was de supermarkt vlakbij.
– Veel suiker, maar dat is bij de meeste koekje zo.

Wil je de koekjes bestellen dan kan dat via deze link.

An
Geschreven door / An

Geef je commentaar

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>