, ,

De leukste kinderboerderij van België?

De leukste kinderboerderij van België?

De leukste kinderboerderij van België ligt volgens moodkids.nl  in Bornem. 

De Barelhoeve!  Je kan er tussen de geitjes lopen, herten observeren, kippen en ganzen voeren. Als je timing goed zit, zie je er net als wij een lammetje of biggetje geboren worden.  Vlakbij de hoeve vind je ook zoemende bijenkorven.  Er is een bos waar je met wat verbeelding nog kabouters vindt of in een observeer hut naar vogels kan kijken. Toevallig ligt die Barelhoeve op 6 km van mijn voordeur.  Dit is de kinderboerderij waarvoor ik mijn dochter ’s middags van school haalde om er samen te lunchen, of om van huisbereide producten, zoals ijsjes, te genieten in een prachtige omgeving. 

Weet je niet waarheen?  Wil je een leuk uitje met kids, dan is Bornem zeker een leuke bestemming.  Wist je dat op wandelafstand het Breeven ligt, daar is een superleuke speeltuin en een zwembad.  Je vervelen doe je er niet.

IMG_7877

 

Waar?
Barelhoeve,
Barelstraat 209,
2880 Bornem

Telefoon:03 889 13 80

 

 

Weet je wat het leuke is?

Nummer twee van de leukste kinderboerderijen bevindt zich vlakbij. De Cuytegemhoeve in Sint-Amands, ook die is zeker een bezoekje waard. 
Een lekkere, warme maaltijd eten of een ijsje aan heel democratische prijzen nuttigen of leuk spelen in de speeltuin kan er allemaal.  De ezel, paarden, geitjes, konijnen, kippen en cavia’s ontvangen je graag. :)

Waar ? IMG_7873
Cuytegemhoeve,
Kuitegemstraat 57,
2890 Sint-Amands

Telefoon:052 33 50 6

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

An
Geschreven door / An

Geef je commentaar

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>