Kinderen veilig laten surfen op het internet met koekeltjes

Kinderen veilig laten surfen op het internet met koekeltjes

“Koekeltjes voorkomt dat kinderen kunnen zoeken op volwassen onderwerpen en biedt een portaal van kindvriendelijke websites. Met Koekeltjes als Startpagina kunt u een stuk geruster zijn.” Dit staat op de site van Koekeltjes.  We willen wel eens testen of deze informatie klopt.

Je moet je eens voorstellen wat er gebeurdt als je kind op het internet op zoek gaat naar afbeeldingen van poesjes.  Ja, je kan het je al voorstellen.  Niet alle afbeeldingen van die poesjes zijn geschikt voor kinderoogjes.   Nu is er www.koekeltjes.nl, een overzichtelijke, speelse website, met een vrolijke, kindvriendelijke opbouw, waar je kind op verkenning kan gaan op het net. Er staan spelletjes, filmpjes en games op, maar kinderen kunnen ook zelf op een veilige manier woorden opzoeken.

Getest :
We zochten verschillende woorden op met een dubbele betekenis.  De zoekfunctie van Koekeltjes verwees ons braaf door naar kindvriendelijke websites.
Getest en goedgekeurd dus : we kunnen onze kinderen met een gerust hart op deze Startpagina laten zoeken.

Leeftijd :
Voor alle leeftijden.

Score :
+veilig internetgebruik
+leuke overzichtelijke site

An
Geschreven door / An

Geef je commentaar

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>