, ,

Op zoek naar een restaurant waar lekker eten met groenten en fruit voorop staat. Bekijk dan de Groene Gault&Millau 2016-2017

Op zoek naar een restaurant waar lekker eten met groenten en fruit voorop staat.  Bekijk dan de Groene Gault&Millau 2016-2017

Super!!!  Hier wordt ik instant blij van.  Een restaurantgids die de beste plaatsjes weergeeft waar je groenten en fruit kan eten.  De derde editie van de Groene Gault&Millau 2016-2017 is een feit en wint steeds meer aan populariteit.

Eigenlijk ben ik als mama altijd op zoek naar restaurants, enz.  die groenten en fruit op de voorgrond stellen.  Dit is hoe het hoort te zijn, naar mijn mening.  

Niet alleen inspirerende restaurants, maar ook salad- en soepbars, markten,  en zoveel meer, komen aan bod.  Een leuk detail is dat de quotering met radijsjes wordt voorgesteld.  Ikzelf wil wel eens gaan dineren in het beste eetbare bloemenrestaurant Meirlaen. 

Voor een voorsmaakje kijk je best even op deze site van de gids zelf en lees je wat zij over het concept te zeggen hebben.  

Verder zet ik er graag nog even deze link bij:  Het voorstellingsartikel van de gids  uit de standaard.  Hier vind je ook zo’n voorproevertje van wat je te wachten staat.  

Kim
Geschreven door / Kim

Geef je commentaar

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>