SnowWorld

SnowWorld

Indoor skiën in SnowWorld

Als je skiën zegt, dan denk je natuurlijk aan bergen, frisse lucht, verre autorit, kou, vooral die laatste twee deden ons twijfelen om aan dit avontuur met jonge kinderen te beginnen.
Daarom ….indoor skiën, en het was leuk, neen, superleuk. Het skiën is natuurlijk anders dan in de buitenlucht, maar ook indoor voelde de lucht lekker fris aan. De sneeuw, was best wel ok, en er waren verschillende pistes aanwezig. Zowel beginnende skiërs als ervaren skiërs kunnen er hun hartje ophalen. En op een dagje skiën hadden onze kids zoveel geleerd, dat we met veel plezier aan een skireis kunnen beginnen.
Praktisch : Gaan skieën is niet goedkoop, maar hier kan je alles huren, je hoeft alleen maar je warme kleren aan te doen, en naar daar te rijden. Het totaalpakket voor een hele dag skiën en dan nog een lekkere bbq was ongeveer 50 euro per persoon.
Je kan op 2 plaatsen in Nederland bij SnowWorld terecht in Zoetermeer en in Landgraaf.  Wij hebben de laatste verkend.  


_H7P0173 (1) (Large)
Leeftijd 
Vanaf 5 jaar.

Duur 
De prijs is afhankelijk van de duur, wij kozen voor een hele dag en die was zo voorbij.

Getest en goedgekeurd

Score
Pluspunten :
+ Een snelle manier om te leren skiën
+ Verschillende pistes zijn voor handen
+ Niet ver rijden en toch sneeuw.

Minpunten :
Als we er dan toch een moeten bedenken, je kan geen sneeuwballen maken van deze sneeuw, hoewel ik dit eigenlijk wel een pluspunt vind.

SnowWorld Holding FC

An
Geschreven door / An

Geef je commentaar

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>