Magische gompennen met thermische inkt

Magische gompennen met thermische inkt

Dit hebbeding hoort in iedere boekentas en als ik eerlijk ben, ik schijf er ook graag mee!  Die thermische inkt werkt, je warmt het tekstje op en het verdwijnt en je steekt het tekstje in de diepvriezer en de inkt is terug, magisch !  

Gedaan met tintenkiller en tipp-ex in de pennenzak van mijn kinderen, ze hebben sinds kort een gompen, die ligt lekker in de hand en met een gommetje krijg je de inkt zo weer weg. Fouten schrijven en terug verbeteren kan meer dan een keer. Thermische inkt verdwijnt vanaf 60 graden.  Deze inkt wordt terug zichtbaar bij een temperatuur van -10 graden.

Er zijn verschillende fabrikanten zie zo’n pen op de markt brengen.  Wij testten de Frixionpen van Pilot uit.  Deze pen vind je terug via deze link.  Er zijn ook andere merken op de markt. De gompennen zijn in alle basiskleuren beschikbaar en er bestaan zelfs fluopennen en tekenstiften.


Getest en goedgekeurd

Score : 
Pluspunten:
+ de pen ligt goed in de hand
+ inkt verspreid zich gelijkmatig
+ gomt gemakkelijk inkt weg

An
Geschreven door / An

Geef je commentaar

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>